Ponta, propus la Ministerul Justitiei?!

Deputatul de Gorj Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni - Rovinari, ar putea fi noul ministru al Justitiei. Asta ar explica intalnirea dintre Ponta si Grindeanu de astazi. 

Informatia a fost partial confirmata de Lia Olguta Vasilescu intr-o emisiune pe B1 TV. "Ponta este un membru al PSD-ului. Și nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu. La Justiție, nu pot să spun ce au vorbit. Nu mai spuneți că sunt certuri în interiorul partidului, Liviu Dragnea și Victor Ponta se înțeleg bine", a spus ministrul Muncii. 

update: Fostul premier Victor Ponta a declarat, marţi, că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiţiei, el arătând că nu îşi doreşte deloc acest post întrucât ultima dată când a deţinut acest portofoliu a făcut numai greşeli.

"Am spus că nu mă mai interesează şi nu mai răspund la toate prostiile şi bârfele din piaţă. Dar pentru că oameni serioşi m-au întrebat azi (marţi, n.r) trebuie să precizez : nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiţiei şi nu îmi doresc absolut deloc aşa ceva ! Clar? Ultima dată când am am fost Ministru al Justiţiei am făcut numai greşeli!", a scris Ponta pe contul său de socializare.

Vizualizări: 3,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: