Dolănescu s-a vaccinat și cu Johnson&Johnson, și cu Pfizer, și cu AstraZeneca

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, s-a vaccinat antiCovid de cinci ori, cu trei seruri diferite, în America și în Costa Rica.

Fiul artistului român a dezvăluit pentru Clikc că toată familia sa a făcut Covid 19. ”Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica. Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a declarat Dragoș Dolănescu.


Dragoș Dolănescu nu susține vaccinarea obligatorie. ”Eu am susținut vehement peste tot pe unde am fost invitat, că nu e nomal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu”, a declarat Dragoș Dolănescu, om politic în Costa Rica.

Vizualizări: 2,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: