Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doliu la spitalul din Târgu Jiu

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și colectivul unității medicale deplâng stingerea din viață a colegului Marius Luis Dumitrescu (Carusso, așa cum îl strigau cei care îl cunoșteau).

În aceste momente grele, suntem alături de familia îndurerată a colegului nostru, care a plecat, mult prea devreme, dintre noi.

Cei care l-au cunoscut pe Marius Luis Dumitrescu au fost marcați de vestea dureroasă a morții sale, mai ales că a fost un om și un coleg deosebit, o persoană care își ajuta semenii. Era foarte apreciat de cei care îl cunoșteau și pe care îi făcea mereu să râdă cu glumele sale.

S-a angajat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vara anului 1990 și și-a făcut întotdeauna foarte bine meseria.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Capela Eden din municipiul Târgu-Jiu, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 19.02.2022.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!
Drum lin, Carusso!

Vizualizări: 10,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: