Donație pentru spitalul din Motru

Spitalul Municipal Motru are, de la sfârșitul săptămânii trecute, un tunel de dezinfecție și decontaminare. Acesta a fost amplasat la intrarea în spital, la Compartimentul de Primiri Urgențe.

Astfel, vor fi protejați atât pacienții, cât și cadrele medicale. Cu ajutorul acestui dispozitiv, persoanele care trec prin el se vor putea dezinfecta prin pulverizarea soluției biocide.

„Acest lucru a fost posibil ca urmare a unei donații făcută de un întreprinzător privat care nu mai locuiește în municipiul Motru, dar care a dorit să contribuie la asigurarea unui climat de siguranță pentru pacienții și personalul medical din spitalul nostru. Îmi exprim, pe această cale, recunoștința față de generozitatea de care a dat dovadă această persoană, care a solicitat să i se păstreze anonimatul”, a declarat primarul Gigel Jianu.

Gestul omului de afaceri se alătură celorlalte donații făcute de către alți oameni de bine din Motru, ca semn al solidarității în momente grele și le mulțumim, pe această cale, tuturor, a mai spus Jianu.

Alte șapte tuneluri de decontaminare au fost donate de oamenii de afaceri din Gorj spitalelor din județ. Trei asemenea dispozitive au fost montate la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, două la spitalul din Târgu Cărbunești, unul la Ambulanță și un altul la sediul ISU-SMURD.

Galerie foto


Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: