Primăria duce mâncare porumbeilor din centrul orașului

Autoritățile din Târgu Jiu au grijă și de porumbei în această perioadă. Pentru că orașul s-a golit, prea puțină lume își mai amintește și de păsările din centru. Până când va trece starea de urgență, porumbeii au mâncarea asigurată. Un angajat al primăriei va avea grijă ca păsările să nu rămână înfometate.

Până acum, câțiva oameni, preoții de la catedrala din centrul orașului și interpreta Niculina Stoican au mai avut grijă ca păsările să aibă ce mânca. Acum și autoritățile le-au adus mâncare înaripatelor rămase singure în centrul orașului. „Piața din Târgu Jiu era mereu plină de copii care veneau și le dădeau mâncare porumbeilor. Acum au rămas fără hrană. Am stabilit ca, de acum înainte, pe toată perioada aceasta de urgență, până când vor ieși copiii afară, să le putem asigura hrana de zi cu zi”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Gestul a fost apreciat și de puținii trecători. „Mi se pare un gest frumos că vine cineva să le dea mâncare. Sunt și ei suflete. Am mai văzut într-o zi un preot de aici, de la bisericuța din centru, le dădea mâncare porumbeilor”, a spus o femeie.

Galerie foto


Vizualizări: 2,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: