Dorin Ioana nu mai e la Pandurii! A câștigat oricum destul!

Directorul financiar al CS Pandurii, Dorin Ioana, s-a retras din funcţie, demisia sa urmând să fie discutată în Consiliul de Administrație. Dorin Ioana a ajuns la Pandurii în noiembrie 2014, când procurorii îi încătușau pe foștii șefi Marin Condescu și Viorel Temelescu. El a fost trimis aici direct de fostul manager privat al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, pentru a face „săpături” și a găsi eventuale alte ilegalități pe care să le reclame la Poliția sau Parchet.

Lupta respectivă a dus inclusiv la sacrificarea fostului președinte Eugen Pârvulescu, acesta intrând în conflict direct cu Ioana după ce a fost acuzat că ar fi aranjat un meci al Pandurilor cu Universitatea Cluj, acuzații care s-au dovedit a fi nefondate. Ioana a venit la echipă din funcția de șef al Corpului de Control din CEO, companie care la vremea respectivă, teoretic, încă mai finanța echipa de fotbal.

Acum CEO nu a mai virat un leu către clubul de fotbal, echipa fiind lăsată să se descurce pe cont propriu, ceea ce a generat și situația cu neplata salariilor către jucători timp de luni de zile. Dorin Ioana, în schimb, nu se poate plânge că a avut o situație proastă la Pandurii. După ce a reușit să dea la o parte nu doar fosta conducere a clubului, ci și gazonul sintetic de pe terenul de antrenamente, fostul director al Pandurilor își face planuri pentru a se muta la Cluj, oraș în care și-a cumpărat o casă de 127 mp și un teren în cursul acestui an. Spre deosebire de fotbaliștii neplătiți pentru care clubul primește amenzi, omul de încredere al lui Ciurel și nu numai a fost remunerat de Pandurii cu aproape 65.000 de lei în cursul anului trecut. Declarația de avere a acestuia arată că la CEO el a fost plătit cu peste 90.000 de lei. Ioana și-a completat veniturile și cu aproape 5.500 de lei din activitatea de cenzor la Întreprinderea de Drumuri și Poduri din cadrul Consiliului Județean Gorj. Veniturile respective i-au permis fostului director să facă un împrumut la bancă în acest an în cuantum de 457.470 lei, 2016 fiind anul în care Ioana și-a deschis și două depozite bancare. Într-unul din conturi a pus deoparte 43.020 lei, iar în celălalt 44.000 de euro.

Vizualizări: 2,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: