Temelescu vorbeşte despre Pandurii. Cine a distrus sportul!

Fostul vicepreşedinte de la Pandurii, Viorel Temelescu, a vorbit, într-o emisiune la Radio Infinit, despre ultimele săptămâni petrecute la club, dar şi despre dosarul său. Temelescu a nominalizat trei persoane, despre care au spus că l-au trădat pe Marin Condescu, fostul preşedinte de la Pandurii. Totodată, el a spus şi numele celor pe care îi consideră vinovaţi de distrugerea sportului. Pandurii este singura echipă rămasă în liga mare, celelalte două, de handbal şi baschet sunt retrogradate. 

Viorel Temelescu a condus Pandurii, alături de Marin Condescu, şi împreună au ajuns şi în arest, fiind judecaţi pentru spălare de bani. Temelescu a spus că sportul a fost distrus de Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu, Laurenţiu Ciurel şi Marin Condescu. „Au apărut cei trei C, pot să spun patru, care au distrus şi sportul în general, fotbalul. Îi ştie toată lumea. Călinoiu, Cârciumaru, Ciurel şi Condescu. Prin poliţele pe care şi le-au plătit au distrus ceea ce s-a construit”. Despre actuala echipă de conducere de la Pandurii, Temelescu a spus că este una de „mercenari”. „Dacă m-ar pune cineva la echipă l-aş lua pe Narcis ca profesionist dar i-aş limita pătrăţica”, a mai spus acesta.

Acuzaţie şi apărare

Fostul şef de la Pandurii a făcut şi câteva acuzaţii de trădare. El a declarat că primii care l-au trădat pe Marin Condescu au fost Robert Bălăeţ, Eugen Pîrvulescu şi Daniel Băloi. “Eugen Pîrvulescu, Daniel Băloi şi Robert Bălăeţ au fost primii care l-au vândut pe Condescu.  (...) Am aflat că cei trei au dat declaraţii direct în biroul domnului Viorel Caragea. Deşi nu a fost corect. Dacă era un dosar trebuia să dea la investigator, care se ocupa de caz. Am aflat şi ce-au declarat. Nu e bine să spunem acum, dar dacă conştiinţa lor este încărcată la această oră. Cu o săptămână înainte de a-şi da Condescu demisia, eram în cantonament, a venit bunul meu coleg Robert Bălăeţ şi mi-a spus băi bătrâne, într-o săptămână voi fi preşedintele clubului. Eşti nebun, am spus”, a spus Temelescu la Radio Infinit.  Unul dintre cei amintiţi de Temelescu, Robert Bălăeţ a declarat că:  “Nu vreau să intru în polemică cu un om care credea că jucătorii de fotbal sunt asemenea pilonilor de susţinere din minele de subteran şi strategiile din fotbal se făceau la intrarea în şut. Am aflat cu stupoare că a declarat despre mine că aş fi trădat pe Condescu, că am fost prin birouri speciale ale lui Caragea. Nu ştiu ce au făcut ceilalţi, dar eu nu am vorbit în viaţa mea cu acel om. Nu am declarat nimic, nu m-am întâlnit niciodată cu acel om. Spune că i-am spus că voi deveni preşedinte: este o minciună sfruntată. Într-adevăr că făceam glume, mai făceau şi ziariştii.... Nu m-am gândit niciodată la asta, sunt prea tânăr, nu cred că sunt pregătit pentru această funcţie”. Bălăeţ a mai spus că a promis că nu va vorbi despre oamenii cu care a lucrat la Pandurii deoarece a ţinut mult la acest club. Bălăeţ a plecat din club, Eugen Părvulescu a fost dat afară, singurul care mai este la Pandurii fiind Băloi.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: