Doru Crăete reacţionează după acuzaţiile lui Ciurel

Managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, l-a apostrofat vineri, înainte de începerea discuţiilor cu parlamentarii, pe Doru Crăete, angajat al companiei, care venise acolo să ceară deputaţilor şi senatorilor să se implice mai mult pentru a sprijini compania. Ciurel i-a reclamat că nu trece pe la serviciu deşi este plătit bine. "Colegii dumneavoastră spun că nu v-au văzut în secţie în ultimii 5 ani. Şi aveţi clasa 46", i-a spus managerul CE Oltenia lui Doru Crete înainte de ședința cu parlamentarii din regiune.

Crăete este electrician principal la camera de comandă electrică la Termocentrala Rovinari. Acesta neagă afirmaţiile managerului CE Oltenia. "În primul rând, nu am clasa 46. În al doilea rând, lucrez în camera de comandă electrică. A făcut cumva vreun robot să meargă camera aia de comandă singură? Spune că n-am fost la serviciu, dar s-o fi trezit de dimineață nu știu cum. Nu am lispit, chiar am lucrat suplimentar. S-a luat de mine pentru că probabil nu sunt păpușar care să spună: "domne, ce bun sunteți"", a spus Doru Crăete.

Mai mult, după ce a fost apostrofat de Ciurel, Crăete a postat pe pagina sa de facebook poze cu el în camera de comandă electrică a termocentralei Rovinari. "Şi la 5:30!", a explicat acesta pe site-ul de socializare, motivând astfel că lucrează şi la ore matinale.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: