Doru Vişan, aşteptat în Cariera Lupoaia

Secretarul de stat Doru Vişan vine, săptămâna viitoare, în Gorj. Acesta le-a promis minerilor de la Cariera Lupoaia că va merge acolo şi va inspecta condiţiile în care muncesc şi utilajele cu care lucrează.

Sindicalistul Nicu Bunoaica a fost cel care a obţinut această promisiune din partea secretarului de stat în Ministerul Energiei. Doru Vişan ar fi trebuit să ajungă vineri la Lupoaia, dar a amânat vizita în carieră. „Am discutat telefonic şi am stabilit o întâlnire marţi, să facă o vizită de lucru împreună cu domnul director general la Cariera Lupoaia. L-am invitat să vadă cablurile, condiţiile de transport, utilajele care ne deservesc. Aşteptăm schimbarea acelei firme care are maşini care nu corespund pentru transportul minerilor”, a transmis Bunoaica.

Un alt aspect intens dezbătut la nivelul companiei este funcţia de inspector social. Bunoaica susţine că salariaţii au cerut desfiinţarea acestor posturi ocupate de lideri de sindicat: „Am discutat situaţia inspectorilor sociali. Ei se ocupă de pus directori, de făcut presiuni asupra unor membri care nu se află în sindicatele lor. Îi mint că le vor da clase în august şi directorul le-ar fi promis lor clase şi le vor împărţi la oamenii săraci din cariere. Este liderul care se ocupă şi cu schimbarea directorilor”.

Vizualizări: 1,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: