Dosar penal în urma tragediei din Bălești

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după tragedia din comuna Bălești, unde doi bărbați au fost găsiți fără suflare în casă. Din primele date, aceștia s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Ar fi încălzit cu un arzător încăperea în care dormeau, spun pompierii. 

Politistii fac cercetari în cadrul unui dosar penal și urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat. Apelul la 112 a fost făcut de o tânără de 32 de ani, din Târgu Jiu. Ea a anunțat că și-a gasit fratele și tatăl fără viață.

"La data de 4 ianuarie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că și-ar fi găsit tatăl și fratele decedați, într-o cameră a locuinței, din comuna Bălești. La fața locului, polițiștii au identificat cadavrele a doi bărbați, de 36 și 58 de ani, ambii din comuna Bălești. Cele două cadavre au fost transportate la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului", a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vizualizări: 7,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: