Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal la 20 de ani. Află motivul!

Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști conducând o mașină fără plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

"La data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un tânăr de 20 ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea pe strada Vișinilor din localitatea Strâmba-Jiu, un autovehicul ce nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că autovehiculul respectiv nu este înmatriculat în circulație, iar bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule"

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: