Doi tineri de 18 ani și-au pierdut viața într-un accident

Sfârșit cumplit pentru doi tineri de doar 18 ani. Și-au pierdut viața într-un accident de circulație, produs, vineri dimineață, în jurul orei 4, pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din Dolj. Șoferul, un tânăr de 18 ani, a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat. Cu el mai era o tânără. Niciunul n-a supraviețuit. 

"La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat, a anunțat Poliția din Dolj. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 9,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: