Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pădurar, arestat la domiciliu

Un pădurar din municipiul Târgu Jiu a fost arestat! El este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, uz de fals și furt.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada mai 2021- noiembrie 2021, în calitate de pădurar, ar fi emis un număr de 175 avize de însoțire a materialului lemnos, prin accesarea sistemului informatic SUMAL, pe care le-a utilizat pentru a efectua personal transportul de material lemnos cu o autoutilitară ori le-a înmânat altor transportatori pentru a le folosi la transportul pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

Acum, față de pădurar a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 1,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: