Dosar penal pentru că i-a furat maşina unchiului

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu este  suspectat de poliţişti privind furtul unui autoturism. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Joi, 14 aprilie a.c., orele 06:51, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de P.M., 40 ani, din localitate, despre faptul că în perioada 12-14.04.2011, persoane necunoscute i-au sustras  autoturismul proprietate personală.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constat că aspectele sesizate se confirmă, fiind dispuse măsuri pentru recuperarea prejudiciului.

Autoturismul a fost depistat în scurt timp de poliţişti pe raza localităţii Preajba, prejudiciul în valoare de aproximativ 4.000 lei fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit ca suspect de comiterea infracţiunii pe G.V.V., 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţ Gorj, nepotul proprietarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pedepsire a unor furturi la plângerea prealabilă, în prezent suspectul fiind reţinut pe ordonanţă şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj.

Persoana este cercetată de poliţişti sub aspectul săvârşirii mai multor furturi din autoturisme, urmând să fie prezentată în cursul zilei Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: