Dosar penal pentru o adolescentă din Cătunele

O tânără din  localitatea Cătunele cercetată de poliţişti sub aspectul săvârşii infracţiunilor de furt calificat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală

  În data de 10.04.2011, ora 09:11, poliţiştii Postului de Poliţie Cătunele au depistat pe A.A.C., 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 671 B, în localitatea Cătunele, fără a deţine permis de conducere şi având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

           Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, autoturismul se află în folosinţa lui S.I.C., 34 ani, din municipiul Motru, judeţ Gorj care în noaptea de 09/10.04.2011, se afla împreună cu A.A.C. la sărbătorirea unei aniversări, în localitatea Motru, judeţ Gorj, aceasta din urmă luând cheile autoturismului fără acordul lui S.I.C.

           Conducătoarea auto a fost condusă la Spitalul Municipal Motru unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

           În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, autoarea fiind cercetată în stare de libertate.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: