Dosar penal pentru un șofer din Târgu Cărbunești

Un bărbat din Târgu-Cărbunești s-a ales cu dosar penal acum două zile, după ce s-a urcat băut la volan, deși nu avea permis de conducere. Acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat în gardul unei gospodării din comuna doljeană Radovan. 

Proprietara casei respective, o femeie în vârstă de 34 de ani, a sunat la poliție. „La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 33 de ani, din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, care locuieşte fără forme legale în comuna Radovan,  stabilind că persoana în cauză în timp ce conducea un autoturism pe strada Desnățuiului, din localitate, ar fi intrat cu acesta în gardul împrejmuitor al locuinţei femeii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 6,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: