Miravelli.ro da produse cadou la achizitia unei genti dama

Miravelli, magazinul online de genți damă, poșete, portofele, si rucsacuri din piele ecologică de calitate superioară a lansat o campanie în care oferă un produs cadou la alegere cu achiziția unei genți. Acest cadou poate fi un portmoneu, un accesoriu geantă (breloc/charm), sau o geantă de cosmetice.

Ce trebuie să faci să primești acest cadou:
Mai întâi de toate, intră pe situl Miravelli.ro și vizitează secțiunea de “Genți damă”.

Apoi, alege o geantă din piele ecologică de calitate înaltă ce concurează excelent cu pielea naturală din categoriile “Deluxe”, “Premium” sau “Select”.

Imediat, o să vezi o listă de produse cadou pe care le poți alege în pagina coșului tău. Sau te poți duce în menu-l sitului la “Produse cadou”, și de acolo alegeți unul care îți place cel mai mult.

Fă-i un cadou frumos și unei persoane dragi
Dacă dorești, poți alege și alte produse de la Miravelli în continuare pentru a le comanda în același timp fie pentru tine sau pentru a le face cadou de Moș Nicolae sau Moș Crăciun.

Deși primești doar un singur cadou la o comandă individuală, dacă vrei încă o geantă de cosmetice, portmoneu, sau accesoriu de geantă le poți achiziționa contra-cost la prețuri rezonabile începând de la 29 lei.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: