Dosare penale pentru doi gorjeni

O acţiune pentru verificarea respectării drepturilor proprietăţii intelectuale a avut loc duminică la nivel național. "Cu această ocazie, în Târgul săptămânal comunal Broşteni, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia şi Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Strehaia au depistat, în jurul orelor 10.00, o persoană de sex feminin din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce oferea spre vânzare mai multe obiecte vestimentare, care prezentau semnele specifice şi inscripţia unei mărci consacrate de îmbrăcăminte.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 90, alineat 1, litera b din Legea 84/1998", arată IPJ Mehedinți.

Totodată, în jurul orelor 10.30, un bărbat de 46 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj a fost depistat în timp ce sustrăgea o geacă ce era expusă spre vânzare la un stand cu obiecte vestimentare ce aparţine unui tânăr de 26 ani din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228, alineat 1 din Codul Penal, mai anunță IPJ Mehedinți.

Vizualizări: 2,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: