Reținut de trei ori în trei zile

Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, a fost reținut din nou pentru 24 de ore în Gorj și este bănuit de săvârşirea infracţiunii de înșelăciune. Acesta ar fi păcălit mai mulți bătrâni din Gorj să îi dea bani și apoi se făcea nevăzut.

Ultima dată, a păcălit un bătrân din Bâlteni că îi schimbă niște bani, i-a luat 600 de lei și apoi a fugit. Bărbatul a mai fost reținut de două ori de polițiștii din Gorj la sfârșitul săptămânii trecute tot pentru același gen de fapte.

"Din cercetările efectuate de polițişti a reieşit faptul că bărbatul, la data de 23 octombrie a.c., aflându-se pe raza oraşului Rovinari, a abordat un bărbat de 79 de ani, din comuna Bâlteni, căruia i-a solicitat să-i schimbe suma de 600 lei, din bancnote de 200 lei, în bancnote de 100 lei, fapt cu care a fost de acord, însă după ce i-au fost înmânate cele 6 bancnote de 100 lei, acesta a plecat de lângă partea vătămată fără să-i dea cele 3 bancnote de 200 lei, așa cum fusese înțelegerea", a transmis IPJ Gorj. (M.M.)
 

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: