Patru români, părinții și doi copii, au murit în Ungaria

O familie din România, cu doi copii, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, pe autostrada M5 din Ungaria. Șapte oameni au murit în total.

Un TIR scăpat de sub control a lovit un parapete, apoi s-a ciocnit de două mașini care circulau din sens opus și toate vehiculele au luat foc. Toți pasagerii din cele două autoturisme lovite au murit.

Consulatul General al României la Szeged a confirmat că patru din victimele accidentului sunt din România într-un comunicat de presă.

„Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români.

Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului.

Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite”, se spune în comunicat.

Vizualizări: 3,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: