Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat, la data de 10 noiembrie, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din orașul Turceni, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.  


În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.


La data de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat, un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 Brănești, iar în urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, a fost indicată prezența în organism a unor substanțe psihoactive.


Tânărul a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței și naturii substanțelor psihoactive. 


În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive. 


La data de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani din municipiu, în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din aceeași localitate, având  o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.


În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au depistat, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Godinești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității, având autorizația de circulație provizorie expirată.


 În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: