Dosarul lui Antonie, repus pe rol

Fostul director al Diviziei Miniere din Complexul Energetic Oltenia, Daniel Antonie, nu și-a aflat miercuri sentința, deși judecătorii de la Tribunalul Gorj luaseră în pronunțare dosarul. Surprinzător, în loc să dea sentința, judecătorii au decis să repună dosarul pe rol.

“Pentru lămurirea anumitor împrejurări, în baza art. 395 alin. 1 C.pr.pen. repune cauza pe rol şi acordă termen de judecată la data de 22.05.2019 ora 13:00 pentru când se vor cita inculpaţii şi partea civilă”, a stabilit Tribunalul Gorj pe 24 aprilie.

În același dosar, au mai fost trimiși în judecată fostul director economic, Vasile Ghimiș, și doi oameni de afaceri – Daniel Giurcău și Florin Temelie. Anchetatorii spun că foștii directori Daniel Antonie și Vasile Ghimiș au dispus achiziții de furtunuri pentru stingerea incendiilor la prețuri mult mai mari decât cele ale pieții. 415 mii de lei este prejudiciul despre care vorbesc procurorii în acest caz. Complexul Energetic s-a constituit parte civilă în acest proces.

Daniel Antonie, Vasile Ghimiș, Daniel Giurcău și Florin Temelie au fost trimiși în judecată la finalul anului 2016, fiind acuzați de abuz în serviciu, respectiv complicitate la această infracțiune. (A.A.)

Vizualizări: 2,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: