Pronunțare pentru Daniel Antonie

La mai bine de doi ani de când a fost trimis în judecată, fostul director al Diviziei Miniere, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, își va afla sentința miercuri. Judecătorii se vor pronunța în Săptămâna Mare în privința procesului în care Antonie este judecat pentru abuz în serviciu. El este acuzat că a prejudiciat bugetul CEO cu peste 400 de mii de lei.

În același dosar, au mai fost trimiși în judecată fostul director economic, Vasile Ghimiș, și doi oameni de afaceri – Daniel Giurcău și Florin Temelie. Concret, spun anchetatorii, foștii directori Daniel Antonie și Vasile Ghimiș au dispus achiziții de furtunuri pentru stingerea incendiilor la prețuri mult mai mari decât cele ale pieții. 415 mii de lei este prejudiciul despre care vorbesc procurorii în acest caz. Complexul Energetic s-a constituit parte civilă în acest proces.

Daniel Antonie, Vasile Ghimiș, Daniel Giurcău și Florin Temelie au fost trimiși în judecată la finalul anului 2016, fiind acuzați de abuz în serviciu, respectiv complicitate la această infracțiune.

Vizualizări: 4,706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: