Două Andree

Despre Andreea Lambru am vorbit deunăzi. O fată frumușică, lipsită de prejudecăți și degrabă donatoare la șefi libidinoși și capabili s-o propulseze înspre înălțimile politicii. Mă îndoiesc că e foarte ageră, deși nici proastă nu cred că e. Aș zice că-i cam la nivelul lui Udrea, așa. Despre Andreea Pora am mai vorbit de asemenea. O fată nu tocmai frumușică, dar deșteptuță, să zic. Se descurcă să facă acordurile și să înțeleagă unele chestii, dar o strică mult complexele. Când apari la televizor, gata să te iei de piept cu mârlani ca Becali, trebuie să te analizezi bine acasă înainte. Prima dată să te așezi în fața oglinzii și să te întrebi onest: ”am o problemă cu modul în care arăt? Mă nemulțumește ceva la mine? Sunt gata să mi se spună că sunt diform, nasol, nespălat etc. și pe mine să nu mă afecteze?”

Ei bine, Andreea Pora nu e gata. Pur și simplu nu e pregătită, de asta tot iese de prin emisiuni. Nu e pregătită, de exemplu, să fie făcută ”ciocănitoare” la televizor. Iar mitocanii de talia lui Becali știu foarte bine să apese acolo unde simt că interlocutorul cedează. I-a zis bietei femei ”ciocănitoarea Woody” de cel puțin cinci ori, sub privirile neputincioase ale unei biete prezentatoare (femeie, culmea!) de pe RTV care știa că nu are voie să închidă în nas telefonul celui care le face bruma de audiență, mică, așa, cum e ea, a postului.

Sigur că Becali e un cretin sinistru, vorba lui Djuvara. Sigur că RTV-ul e o hazna care miroase tot mai mult a Antena 3. Dar asta nu-i o scuză nici pentru Andreea Pora. Te bagi în lături, te mănâncă porcii. Chiar așa, doamna Pora, cu ce treabă dumneavoastră prin lături pe-acolo? La viața mea am cunoscut băsiști care sunt băsiști din convingere, nu iau absolut nici un ban pentru asta. Dar ei nu apar la televizor cu mitocanii, tocmai pentru că nu au nevoie să apară. Or, dacă ai făcut compromisul ăsta, madam Pora, dacă ai apărut la televizor cu toți mojicii, atunci eu zic că ar fi frumos să reziști acolo cu stoicism. E urât să încerci să ieși din lături taman când porcii încearcă să te aducă cu râtul în dreptul gurii.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: