Două colegii din Târgu Jiu fac angajări

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu face angajări. Unitatea de învăţământ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de muncitor calificat întreținere şi administrator patrimoniu debutant. Şi Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea unui post de paznic.

Cei care doresc să ocupe postul de muncitor calificat întreţinere trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat şi o vechime în specialitate de minim 5 ani. Cei care optează pentru postul de administrator de patrimoniu debutant trebuie să aibă studii superioare şi o vechime în funcția de administrator patrimoniu sau magaziner de minim 3 ani. Concursul se va organiza la Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu" în data 26 noiembrie, ora 9.00, proba scrisă, iar pe 29 noiembrie 2019, ora 10:00, va fi interviul. Dosarele se pot depune până pe 15 noiembrie ora 15.00 la secretariatul unităţii de învăţământ.

Candidaţii care optează pentru postul de paznic trebuie să aibă atestat de pază, permis de conducere categoria B şi vechime în muncă 2 ani. De precizat este fatul că proba scrisă va fi tot în data de 26 noiembrie, ora 10.00, iar intreviul pe 29 noiembrie la aceeaşi oră.

Vizualizări: 4,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: