Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bucătărie reabilitată la spital. Dotări de 200 mii lei!

Blocul alimentar de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi renovat, iar bucătăria va primi dotări noi. Deja, spitalul a scos la licitație contractul de achiziție de echipamente pentru prepararea hranei.

Suma pusă la bătaie este de circa 200.000 de lei, fără TVA. Spitalul vrea să achiziționeze un cuptor vertical, o tigaie basculantă, o mașină de gătit pe gaz, o friteuză dublă, o mașină de tăiat și curățat legume și un mixer profesional vertical.

„Întregul bloc alimentar va fi reabilitat. Deja o parte din aparatură trebuie să vină, modernizăm inclusiv magazia unde sunt depozitate niște butoaie cu varză murată și niște cartofi. Pentru alimente, avem cameră de frig”, a spus, recent, managerul Gigel Capotă. Acesta a recunoscut că inspectorii de la Direcția pentru Sănătate Publică Gorj au aplicat sancțiuni din cauza unor nereguli depistate la blocul alimentar.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 12 noiembrie.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: