Angajează kinetoterapeut şi maseur

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Gorj organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante corespunzătoare unor funcţii contractuale de execuţie. Este vorba de un post de kinetoterapeut şi un post de maseur la Centrul de recuperare şi reabilitare Târgu-Cărbuneşti.

Cei care doresc să ocupe postul de kinetoterapeut trebuie să aibă studii superioare de lungă durată cu specializarea „kinetoterapie”, să deţină autorizație de liberă practică însoțită de avizul anual şi vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani. Pentru postul de maseur, candidaţii trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, să aibă diplomă/certificat de absolvire curs de maseur şi vechime de minim 3 ani.

Candidaţii trebuie să mai ştie că pot depune dosarele până pe data de 8 noiembrie ora 14.00. În data de 26 noiembrie va fi proba scrisă, iar intreviul este programat pentru 29 noiembrie

Concursul va avea loc la cantina din cadrul Complexului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru adulţi “Bîlteni”, din Târgu Jiu, strada Dumbrava, nr. 34.

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: