Două femei de etnie au făcut scandal şi pe patul de spital

Două femei de etnie romă au ajuns aseară la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu după ce au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni. Evenimentul a avut loc în Cartierul CAM din Târgu-Jiu. Din fericire femeile s-au ales doar cu câteva traumatisme uşoare. Pe patul de spital femeile s-au dat în spectacol cu poliţiştii veniţi să le testeze cu aparatul etilotest şi să le ia declaraţii.

Femeile de etnie romă, mamă şi fiică de 56, respective 38 de ani au plecat aseară de acasă să ducă gunoiul. Nu au mai ajuns la gheenă ci pe un pat de spital. Martorii susţin că femeile treceau strada regulamentar, iar şoferul nu le-a observat.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţie care a deviat traficul rutier pentru a efectua cercetări în vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Cele două femei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu-Jiu. La spital au ajuns şi poliţiştii, care au venit să le testeze pe femei cu etilotestul şi să le ia declaraţii, însă au avut parte de un circ ca la uşa cortului. „Eu eram pe trecere. A venit şi m-a lovit intenţionat. Aşa sunt românii ăştia, omoară, fură, fac accidente, sparg bănci şi nu păţesc nimic. Veniţi tot la noi să ne luaţi la întrebări. Vii să mă întrebi dacă am băut. Ţi se pare că sunt eu beată- Eu nu suflu în nimic, pentru că nu am băut şi nu am suflat niciodată în aia. Nu vezi că suntem la spital bolnave, în suferinţă”, spune una dintre femei.

După nenumărate încercări din partea oamenilor legii de a le testa pe femei cu aparatul etilotest, fără nici un rezultat, acestora li s-au recoltat probe biologice.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: