Două femei s-au răsturnat cu mopedul

Poliţiştii din  Poliţie Godineşti au fost sesizaţi ieri prin SNUAU 112 de B. Gheorghe din localitate, despre faptul că  pe DJ 672 Godinesti, punctul “Intersecţie Arjoci”, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane, în urma răsturnării unui moped pe care se aflau 2 persoane de sex feminin.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care s-a constatat că Maria M., de 22 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea pe DJ 672 Godineşti, un moped înregistrat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (curbă periculoasă la dreapta), a pierdut controlul şi s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pasagerei B. Vasilica, de 42 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Tg-Jiu pentru investigaţii. Conducătoarea mopedului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aceasta nu absolvise cursurile de legislaţie rutieră . Mai mult, cele două persoane nu purtau cască de protecţie în momentul producerii accidentului de circulaţie.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: