Două posturi libere de psiholog

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea, pentru o perioadă nedeterminată, a două posturi de psiholog. 

Este vorba despre un post de psiholog (psihoterapeut), grad profesional practicant cu normă întreagă și durata normală timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de îngrijire și asistență Suseni – Centrul de abilitare şi reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Suseni şi un post de psiholog (psihoterapeut), grad profesional practicant, cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Centrul de abilitare şi reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Târgu Cărbuneşti.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență  sau echivalentă în domeniul Psihologiei, specializarea psihoterapie; să fie posesori de atestat de liberă practică, aflat în perioada de valabilitate, în condițiile Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România și ale H.G. nr. 788/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din Romania, în specialitatea psihoterapie, treapta de specializare ”practicant”; să aibă minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de psihoterapeut.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 mai 2023. Proba scrisă va avea loc pe data de 16 mai 2023, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 19 mai 2023.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: