Două reveniri în lotul Craiovei înaintea meciului cu Viitorul

Veşti bune pentru antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, înaintea meciului cu Viitorul, din etapa a 18-a a Ligii 1. Jocul este programat pe stadionul „Ion Oblemenco”, sâmbătă, de la ora 21:00. Ovidiu Bic şi Vasile Constantin au încheiat perioada de izolare, după ce au ieşit negativi la ultimele teste.

La testele COVID efectuate la începutul săptămânii, toţi componenţii lotului şi cei din staff au fost negativi, aşa că nu vor fi probleme din acest punct de vedere pentru următoarele jocuri, a informat Pro Sport. Cei doi fotbalişti care au fost infectaţi la începutul acestui an, Ovidiu Bic şi Vasile Constantin, au încheiat perioada de izolare, după ce au ieşit negativi la ultimele teste de coronavirus. Cei doi mijlocaşi s-au alăturat lotului vicecampioanei în programul de antrenamente şi rămâne de văzut dacă vor fi incluşi de Cornel Papură pe foaia de joc pentru partida cu formaţia lui Mircea Rednic.

De la Universitatea Craiova cei care nu au fost infectaţi până în prezent cu virusul COVID 19 sunt: Pigliacelli, Marinescu, Acka, Bălaşa, M. Constantin, Mitran, Mateiu, Bărbuţ, Nistor, Căpăţână, Ofosu, Koljic, Ivan şi Mamut.

Antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, nu va putea conta la meciul de sâmbătă, cu Viitorul, pe Mihai Bălaşa, suspendat după cartonaşul galben primit la Giurgiu, şi pe Vladimir Screciu, care îşi va ispăşi a doua etapă de suspendare, fiind eliminat în jocul cu Sepsi, din runda a 16-a a Ligii 1.

Vizualizări: 4,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: