Handbal: UCB Târgu Jiu participă la turneul de la Cluj

Echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu participă, începând de joi, la primul turneu din acest an al Diviziei A. Gorjenii se vor deplasa la Cluj, unde, în perioada 21- 24 ianuarie vor disputa patru meciuri oficiale.

Primul turneu de meciuri oficiale la care ia parte în acest an echipa masculină a UCB se va desfăşura la Cluj, în Sala „Gheorghe Roman”. Directorul clubului gorjean, Virgiliu Popovici, consideră că evoluțiile formației masculine a UCB vor fi în creștere odată cu avansarea în competiții.

“Ținând cont că venim după o perioadă de pauză, în care ne-am antrenat pe unde am putut, așa cum au făcut majoritatea cluburilor sportive, cu respectarea strictă a normelor impuse de contextul epidemiologic actual, după primul turneu, în care am avut trei meciuri, consider că evoluția echipei a fost bună”, a spus directorul Popovici pentru Accent în Gorj.

Oficialul a vorbit şi despre turneul care va începe joi la Cluj: „Ne așteaptă patru meciuri, dintre care două foarte grele, cu echipe aflate deasupra noastră în clasament. Mă aștept la o evoluție din ce în ce mai bună a băieților. Și meciurile cu echipele din București trebuie tratate cu atenție, iar în ultimul meci întâlnim o pretendentă la barajul de promovare, pe CS Alexandria. Avem ca obiectiv de performanță ocuparea unuia dintre locurile 1-4 și am convingerea că îl vom îndeplini. E un obiectiv care ne obligă și ne motivează”.

UCB va juca la Cluj cu CSU Craiova, Dinamo Bucureşti, CNOPJ Bucureşti şi CS Alexandria. După primele meciuri ale noului sezon, echipa UCB Târgu Jiu a obținut doar o victorie din trei jocuri disputate.

Programul UCB Târgu Jiu la turneul de la Cluj:

21.01.2021, ora 15.20: UCB Târgu Jiu – CSU Craiova

22.01.2021, ora 18.00: Dinamo Bucureşti – UCB Târgu Jiu

23.01.2021, ora 15.20: CNOPJ Bucureşti – UCB Târgu Jiu

24.01.2021, ora 12.00: UCB Târgu Jiu – CS Alexandria

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: