Baschet: CSM Târgu Jiu participă la turneul de la Focşani

Baschetbalistii echipei locale CSM Targu Jiu participă la cel de-al şaselea turneu al Ligii Naţionale. Aceştia au plecat joi spre Focsani, acolo unde vor avea programate două meciuri pentru că echipa din Galaţi s-a retras de la turneu din cauza infectărilor cu coronavirus din lot. 

Gorjenii de la CSM Târgu Jiu vor volua la  turneul cu numărul 6 al Ligii Nationale de Baschet Masculin în faţa echipelor din Miercurea Ciuc şi Focşani, misiunea echipei pregătite de Claudiu Alionescu fiind mai dificilă pentru că o echipă s-a retras de la această întrecere.

Este vorba de CSM Galați  care nu mai poate participa la turneu din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 din lot și a accidentărilor. Gălăţenii au solicitat federaţiei să amâne meciurile pentru o altă dată din calendarul LNBM. Astfel că CSM Târgu Jiu nu va mai juca decât două meciuri la Focşani. „Mi-aş fi dorit la acest turneu două victorii, dar în situaţia dată, în care întâlnim formaţia gazdă şi avem încă un meci cu CSM Miercurea Ciuc, m-aş mulţumi şi cu o victorie”, a spus Claudiu Alionescu, antrenorul celor de la CSM Târgu Jiu.

Acesta are încredere că echipa se va prezenta mai bine în apărare: „Am încredere că vom face un meci mult mai bun din punct de vedere defensiv faţă de meciurile de la Constanţa şi atunci ne vom putea apropia mai uşor victoria”.

Primul meci este programat joi, 21 ianuarie, cu începere de la ora 19.00, când CSM Târgu Jiu va întâlni pe CSM Miercurea Ciuc iar vineri, cu începere de la 16.00, CSM Târgu Jiu va juca în faţa gazdelor de la CSM Focşani.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: