Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două şcoli din Gorj, premiate cu 5.000 lei

Un număr de 63 de unități de învățământ au primit, în cadrul unei festivități desfășurate la Palatul Parlamentului, certificatul de „Școală Europeană”, la eveniment participând și ministrul Educației, Pavel Năstase. Dintre acestea, două sunt din Târgu Jiu: Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” şi Liceul Energetic.

Reprezentanții unităților de învățământ au primit diplome și din partea Comisiei de învățământ a Senatului. Fiecare unitate de învățământ care a primit certificatul „Școală Europeană 2017” va intra și în posesia unei sume de 5.000 de lei, oferiți de minister pentru dotări.

La ediția 2017 a competiției s-au înscris 117 unități de învățământ preuniversitar din 35 de județe și din București. Competiția „Școală Europeană” se adresează tuturor unităților de învățământ preuniversitar care au fost și sunt implicate în programele europene din domeniul educației și formării profesionale. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 3,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: