Două tiruri s-au izbit frontal. Trafic blocat!

Un grav accident rutier a dus la blocarea totală a circulaţiei pe DN 7 / E 81, între Sibiu şi Vâlcea. În urma ciocnirii a două tiruri, o persoană a murit, luni dimineaţa, 11 aprilie, în zona Brezoi, pe Valea Oltului.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în această dimineaţă, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN 7, în judeţul Vâlcea”, a informat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene, Georgiana Stancu. 

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că două TIR-uri, conduse din direcţii diferite, au intrat în coliziune frontală. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane de naționalitate turcă şi rănirea gravă a altor două persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis la intervenţie un echipaj SMURD, pentru a transporta victimele care au supravieţuit impactului la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

„În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul este blocat total”, a mai menţionat aceeaşi sursă.

 actualizare: Din păcate, a murit și șoferul român din celălalt autotren. Femeia care îl însoțea este în stare foarte gravă, fiind găsită inconștientă, după ce a zburat prin parbriz.

Galerie foto




Vizualizări: 4,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: