Două vedete s-ar putea alătura Faimoşilor de la Survivor

La celebrul show tv Survivor România 2022 este posibil să se alăture doi noi concurenți. Potrivit informaţiilor apărute în presa centrală ar fi vorba de Antonia şi Dorian Popa, dar PRO TV încă nu a anunţat nimic oficial.

Se pare că Survivor România are un nou plan de atac. Show-ul ar pregăti lansarea în concurs a lui Dorian Popa și Antonia iar cele două vedete ar putea intra în echipa „faimoșilor”. Motivul acestei decizii ar fi că la Survivor România se întâmplă anumite lucruri care dau bătăi de cap celor din echipa faimoșilor deoarece concurenții din echipa „războinicilor” au început să întreacă constant vedetele, aşa că au decis să treacă la un plan B pentru a echilibra situația din concurs.

După ce s-a constatat că „războinicii” câștigă teren, întrecând vedetele din emisiune, PRO TV s-a reorientat şi , potrivit cancan.ro, Antonia și Dorian Popa vor face parte din echipă.  Dacă sursele sunt corecte, cele două  vedete extrem de iubite de fanii lor vor fi prezente în curând în concursul Survivor România.

PRO TV a anunțat la începutul anului că lista de vedete care ar putea să intre în hora show-ului Survivor România este destul de generoasă şi că sunt  50 de persoane, dar nu toate celebrități, care au acceptat oferta producătorilor de a concura în acest concurs.  Printre acestea se numărau atunci şi Dorian Popa, Antonia și Alex Velea.

Reamintim că la ultima ediţie a avut loc consiliul de eliminare, după ce Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles și Mari fuseseră propuși să plece acasă, în urma voturilor venite din partea publicului. Însă, spre surprinderea tuturor, cel care a părăsit competiția a fost chiar Cătălin Zmărăndescu.

Vizualizări: 1,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: