Firicel din ”Las Fierbinți” revine în Gorj cu proiectul ”Film în sat”

Vești bune pentru iubitorii de film, dar și pentru fanii lui Firicel din ”Las Fierbinți”. Toma Cuzin, cel care i-a dat viață lui Firicel, este originar din Gorj, mai exact din Peștișani și va reveni în această vară acasă cu proiectul ”Film în sat.”

Asociația ”Cuzin Toma – Dacă eu pot, poți și tu” promovează proiectul cultural artistic ”Film în sat”, care se va desfășura în perioada 3-5 iunie în comuna Peștișani.

”Proiectul nu se rezumă doar la proiectarea unui film. Asociația își propune să motiveze tinerii de la sate și nu numai să se educe și prin asta să evolueze în societate și în viața personală. ”Film în sat” înseamnă și prezentarea în cadrul evenimentelor a altor personalități din varii domenii, care au ajuns să performeze și care, ca și actorul Cuzin Toma, au crezut în ei și în visul lor”, se arată în prezentarea proiectului.

În cadrul evenimentelor vor fi organizate workshop-uri de dezvoltare personală, dans, muzică, teatru, fotografie, precum și ateliere meșteșugărești, ceramică, sticlă, metal și altele.

Vizualizări: 1,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: