Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dovada trucajului

Vezi aicicum a fost pus în scenă scenariul "Băsescu bate un copil" de trusturile lui Vântu, Voiculescu şi de Patriciu. Iar aici, citeste o opinie a unui blogger despre executia mediatică a lui Traian Băsescu.

Observatorulph.ro relatează, vineri, că l-au contactat telefonic pe băiat, Marius Istrăţoiu, care a povestit incidentul petrecut în urmă cu cinci cinci ani.

"Vă confirm că eu sunt cel din imagini. (...) Aveam 10 ani. Iniţial, domnul preşedinte mă luase pe scenă şi am vrut să spun ceva legat de Iliescu şi Năstase. Probabil, de emoţii, am spus că Iliescu şi Băsescu nu sunt buni sau ceva de genul. Apoi, domnul preşedinte m-a dat jos de pe scenă. S-a enervat că spusesem o prostie şi când m-am dus lângă dânsul voiam să-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat", a declarat băiatul pentru Observatorulph.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: