Dragnea, la DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, vineri după-amiază, la sediul DNA. Întrebat de jurnalişti în ce calitate a fost chemat şi în ce dosar, Liviu Dragnea a refuzat să comenteze şi a spus că va face precizări la ieşire. „Tot pe aici o să ies. Să recunosc o vină pe care nu o am? Înţeleg că nu mai vreţi să vorbim după”, a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Procurorii DNA nu au oferit informaţii referitor la motivul prezentării preşedintelui PSD la sediul central al DNA. Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pe numele lui procurorii DNA formulând cinci capete de acuzare.

Update: La ieşirea din sediul DNA, Dragnea a declarat că procurorii i-au adus la cunoştinţă faptul că solicitarea sa, în cauza privind Tel Drum, de a i se pune la dispoziţie dosarul scanat a fost aprobată. "Am fost chemat în acelaşi dosar în care am fost chemat şi ultima dată când ne-am văzut aici, ca să mi se aducă la cunoştinţă că mi s-a aprobat cererea de a mi se pune la dispoziţie dosarul scanat", a declarat Liviu Dragnea, precizând că se prevalează în continuare de dreptul de a nu da declaraţii în faţa procurorilor DNA.

Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: