Dragnea o vrea tot pe Shhaideh, dar decide în două zile

Coaliția PSD-ALDE critică decizia președintelui Klaus Iohannis care a anunțat că respinge propunerea Sevil Shhaideh pentru postul de premier. Președintele Liviu Dragnea spune că Iohannis nu vrea de fapt să respecte votul din 11 decembrie și că s-ar teme că PSD își va pune în aplicare programul de guvernare și le-ar face viața mai bună românilor.

Dragnea susține că Iohannis vrea să declanșeze o criză politică. Acesta a spus că va lua o decizie împreună cu liderii PSD și ALDE într-o zi sau două, cu privire la numele premierului, recunoscând că sunt presiuni pentru a trece la suspendarea președintelui.

Iohannis nu și-a explicat refuzul. "Când am avut consultări cu partidele politice PSD si ALDE, care au ţinut să vină împreună la consultări, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim ministru.  Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere. Vă mulţumesc", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: