Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Denisa Şuţă a depus jurământul de consilier judeţean

Denisa Şuţă este noul consilier judeţean PNL, după ce Dan Vîlceanu a obţinut un mandat de deputat. Aceasta a depus miercuri jurământul, urmând să-l înlocuiască pe Vîlceanu şi în comisiile din care făcea parte. Următoarea schimbare se va produce în luna ianuarie, când social-democratul Gheorghe Neaţă va lua locul Elvirei Şarapatin de la PSD.

Denisa Şuţă a fost jurnaliști și în urmă cu câțiva ani a devenit purtătorul de cuvânt al PNL Gorj. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, următoarea schimbarea se va produce în luna ianuarie, când social-democratul Gheorghe Neaţă va lua locul Elvirei Şarapatin. „Aşteptăm demisia doamnei Elvira Şarapatin, termenul legal este de 15 zile pentru a opta între funcţia de deputat şi cea de consilier judeţean. Imediat ce-şi va înainta demisia, vom emite un proiect de hotărâre pentru înlocuirea dumneaei cu domnul Neaţă. Cel mai probabil, domnul Neaţă va depune jurământul în luna ianuarie”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: