Maioreanu crede că va fi secretar de stat

Social-democratul Andrei Maioreanu a declarat că este susținut de colegii din PSD pentru un post de secretar de stat în Ministerul Energiei. Și nu ar fi singurul secretar de stat din Gorj.

Două astfel de funcții ar putea reveni PSD, conform acestuia, celălalt fiind la Comunicații. "La întâlnirea regională de la Craiova s-a discutat foarte clar, a confirmat lucrul acesta și președintele Consiliului Județean și colegii mei din PSD despre faptul că Partidul Social Democrat de la Gorj va avea două portofolii de secretar de stat. Unul pe minerit și energie și unul, probabil, pe comunicații. În momentul de față există o susținere categorică în organizație și pentru colegul meu Bebe Ionică și pentru mine în calitate de coordonator al departamentului Mine Energie", a declarat Andrei Maioreanu pentru Radio Infinit.

Andrei Maioreanu a candidat la alegerile din decembrie pentru un post de senator însă nu a fost al treilea pe lista PSD, după Claudiu Manta, drept urmare nu a prins un post în Parlamentul României. Maioreanu a mai candidat în 2016 și pentru un post de supraveghetor la CE Oltenia dar și pentru funcția de director al Diviziei Strategie Dezvoltare, însă nu a fost selectat de firmele de recrutare.

Vizualizări: 1,568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: