Terenul de la Pandurii, nivelat cu tehnologie laser

Clubul Pandurii a terminat de nivelat terenul pe care în următoarele zile va fi întins covorul sintetic, teren pe care speră să îl poată omologa pentru susţinerea meciurilor oficiale. Acolo a mai fost teren sintetic până în 2013, când covorul a fost dat la o parte şi zona a fost folosită ca parcare. Pentru efectuarea nivelării a fost folosită o tehnologie modernă. „În cursul săptămânii trecute s-a lucrat la nivelarea terenului cu nisipul care a fost adus încă din week-end. Pentru ca apa să se poată scurge rapid de pe teren în cazul ploilor abundente, s-a folosit o tehnologie modernă cu laser şi un tractor cu greder-laser, închiriat special pentru amenajarea acestei suprafeţe”, arată un comunicat al clubului.

Covorul sintetic este cel achiziţionat de Pandurii în 2013, aflat sub sechestrul Finanţelor. Pandurii a reuşit să obţină avizul Ministerului de Finanţe pentru utilizarea rolelor de iarbă sintetică depozitate în tot acest timp în incinta complexului sportiv.

Angajaţii Direcţiei de Patrimoniu au lucrat în ultimele zile la amenajarea spaţiilor adiacente terenului doi, garduri şi tribună, precum şi la curăţirea rigolelor de scurgere a apei din jurul terenului.

Şi Primăria Târgu Jiu intenţionează să achiziţioneze un covor sintetic în acest an. (A.A.)

Vizualizări: 1,501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: