Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce miliardar vrea să doneze găini țărilor sărace

Miliardarul american Bill Gates a anunțat că va face un act de caritate și va dona țărilor sărace 100.000 de găini. Mai mult, anunțul a fost făcut lângă un coteţ de găini amplasat la etajul 68 al clădirii 4 World Trade Center Tower, din cartierul Manhattan, New York. Propunerea maganatului nu i-a bucurat pe oficialii bolivieni, care au refuzat oferta spunând că au găini.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a anunţat că va face un act de caritate: donează 100.000 de găini ţărilor în curs de dezvoltare, cu scopul admirabil de a pune capăt sărăciei extreme.

Totuşi, Guvernul din Bolivia a refuzat miercuri donaţia de găini făcută de miliardarul american Bill Gates, după ce oficialii bolivieni au declarat că magnatul ar trebui să studieze mai îndeaproape sectorul de avicultură extrem de prosper din Bolivia, transmite Reuters.

"Cum poate să creadă că trăim ca acum 500 de ani, fără să ştim cum funcţionează producţia? Crede oare că trăim în mijlocul junglei?", le-a spus jurnaliştilor furios Cesar Cocarico, Ministrul Dezvoltării bolivian.

Vizualizări: 1,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: