Dream Team și Știința Celei, victorii la Cupa „Porcului“

Cupa „Porcului” la minifotbal a pornit la drum. Favoritele ediției a noua, Dream Team și Știința Celei, și-au respectat blazonul și au maxim de puncte după primele 2 etape din faza grupelor. Competiția se va încheia pe 23 decembrie în Complexul Dolce Vita.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a dat startul Cupei Porcului, ediția a noua, cea mai complexă competiție de minifotbal organizată până în prezent. Și asta pentru că este împărțită pe 3 segmente: una rezervată celor mai puternice echipe din Gorj, una pentru Firme, Instituții și Amatori și una pentru echipele din Campionatul Primăriilor din Gorj.

Dream Team și Știința Celei au confirmat calculele hârtiei. Dream Team a trecut, în grupa A, de Primăria Rovinari și Vulturii Fărcășești, în timp ce Știința Celei a făcut același lucru, în grupa B, cu Provincialii și Primăria Bîlteni.

Lider în grupa A este Farmacia Victoria, care a câștigat meciurile cu FCSC Junior și Primăria Rovinari, în timp ce Știința Celei conduce grupa B. ISU Gorj e pe locul 2 în grupa B, după ce a învins Peppy Dolce Vita, în cel mai tare meci de sâmbătă.

Rezultate Cupa Porcului, Faza Grupelor, Etapele 1 și 2:

Grupa A

Dream Team – Primăria Rovinari 8-3

Farmacia Victoria – FCSC Junior 5-0

Vulturii Fărcășești – Dream Team 2-5

Primăria Rovinari – Farmacia Victoria 1-5

În competiția rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, meciurile au fost la fel de spectaculoase. Star Team și Inspectoratul Școlar Gorj au fost cele mai prolifice echipe din grupa A, iar CS Dragon și Mălăele Team, din grupa B.

Rezultate Cupa Porcului Firme și Amatori, Faza Grupelor, Etapele 1 și 2:

Grupa A

FC Exclusive Car Wash – FC Primăria Albeni 4-4 (6-7) după lovituri 7 metri

Star Team – Ruditrans 5-3

Inspectoratul Școlar Gorj – FC Exclusive Car Wash 4-3

FC Primăria Albeni – Star Team 1-3

Grupa B

Succes Team – CS Dragon 3-7

Mălăele Team – Răzvy Team 2-1

În competiția dedicată Primăriilor din Gorj s-au jucat meciurile din sferturile de finală. Cel mai interesant meci a avut loc între liderul din campionat, Primăria Telești și Primăria Stănești. Telești s-a impus după executarea loviturilor de la 7 metri, scorul fiind 5-5 la finele timpului regulamentar. Primăriile din Bălești, Țicleni și Motru au făcut, de asemenea, pasul spre faza semifinalelor, fază care va avea loc sâmbătă.

Meciurile din cele 3 competiții vor continua în week-end-ul 15-16 decembrie. Fazele finale ale Cupei Porcului au loc pe 22 și 23 decembrie.

Vizualizări: 480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: