Motociclist gorjean, premiat la Gala Campionilor

Premiu important pentru motociclistul Cristian Pătrășcoiu. Sportivul gorjean a fost premiat sâmbătă, 8 decembrie, la Arad, în cadrul evenimentului ”Gala Campionilor”, organizat de Federația Română de Motociclism. Practic, este evenimentul anual în care sunt premiaţi cei mai buni sportivi.

Pătrăşcoiu a fost premiat pentru titlul de vicecampion al României la SP 125 la motociclism viteză obţinut în toamna acestui an. Tânărul de 31 de ani a concurat atunci ca sportiv al Clubului Steaua București. În cadrul galei, tânărul a primit o cupă și o medalie din partea federaţiei.

Târgujianul este mecanic de profesie și are un service de motociclete la el acasă. Banii pe care îi face din această activitate îi investeşte în pasiunea sa, motociclismul. Nu participă des la competiţii naţionale sau europene, pentru că nu îşi permite din punct de vedere financiar. Crede că ar putea face performanţă dacă ar avea bani pentru achiziţia unei motociclete performante, dar pentru asta are nevoie de sponsori.

Date fiind aceste lipsuri, tânărul nu știe dacă va mai putea concura în viitor, atât pe plan național, cât și în străinătate. ”La anul vedem dacă găsesc sponsori, să merg în afară, în campionatul european. Altfel se vede atunci. Am fost înscris la Steaua, dar acum nu mai sunt. Club aș avea și eu, dar trebuie bani ca să începem activitatea. Totul constă în sponsori, deplasări, motociclete”, a declarat Cristian Pătrășcoiu.

Galerie foto


Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: