Decizia luată de o echipă din Gorj, sătulă să piardă la scor

Echipa de Liga a 4-a Flacăra Roșia de Amaradia nu s-a prezentat duminică la meciul pe care trebuia să îl joace în deplasare la Petrolul Bustuchin. A pierdut astfel meciul cu scorul de 3-0, deși pe teren ar fi pierdut probabil mult mai rău. Echipa din Roșia de Amaradia a încheiat turul de campionat fără niciun punct și cu 127 de goluri primite în 15 meciuri.

Turul Ligii a 4-a a ajuns la final, pe primul loc în clasament fiind ACS Știința Turceni, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, CS Vulturii Fărcășești. Cele două echipe din fruntea clasamentului au 38 de puncte, fiind urmate de Petrolul Bustuchin cu 34 de puncte și Gilortul Târgu Cărbunești cu 32 de puncte.

Scorurile înregistrate duminică, în ultima etapă a turului, sunt: CS Internațional Bălești - CS Vulturii Fărcășești 1-1, AS Minerul II Mătăsari - AS Unirea Crușeț 0-2, CS Jiul Rovinari 2016 - AS Avântul Baia de Fier 8-1, CS Novaci - AS Știința Hurezani 2-2, AS Petrolul Stoina - CS Gilortul Târgu Cărbunești 1-3, ACS Știința Turceni - CS Parângul Bumbești Jiu 5-1, CS Petrolul Bustuchin - AS Știința Flacăra Roșia de Amaradia 3-0, AS Viitorul Negomir - FC Petrolul Țicleni 2-1.

Echipa din Roşia de Amaradia, care nu a luat nici un punct, este nou-promovată.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: