Dream Team termină sezonul regulat pe primul loc

Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita a ajuns la finalul sezonului regulat. Dream Team, campioana en-titre, pleacă în play-off de pe locul 1 în campionat. Aproape de Dream Team stă doar ISU Gorj, între cele două echipe urmând să se dea lupta la titlu, în cele 5 etape din play-off.

Runda cu numărul 22, de sâmbătă, a adus dueluri tari la minifotbal. Liderul Dream Team a avut de furcă în meciul cu Farmacia Victoria, pe care l-a câştigat graţie evoluţiei din ultimele 15 minute. Dream Team reuşeşte să-şi menţină astfel avansul de 2 puncte în faţa celor de la ISU Gorj. Aceştia din urmă au revenit de la 0-1 în meciul cu Peppy Dolce Vita şi au câştigat de o manieră categorică, graţie ultimelor 10 minute excelente.

De pe locul 3 în play-off va pleca Profi Târgu Jiu, câştigătoare în meciul cu Minprest Rovinari. Profi s-a distanţat de Peppy Dolce Vita şi are prima şansă la bronzul competiţiei.

Ultima rundă din sezonul regulat a lămurit şi lupta pentru locul 6. Provincialii a trecut de Karma Târgu Jiu şi s-a calificat pentru faza de play-off.

Primele 6 clasate vor evolua în play-off, iar celelalte 6 în play-out. Echipele vor pleca cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat. Meciurile vor demara, sâmbătă, 5 mai.

În weekend-ul 28-29 aprilie, două echipe din campionat, Peppy Dolce Vita şi Farmacia Victoria, vor participa la Cupa Boromir de la Râmnicu Vâlcea.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: