Dreptul la replică

In temeiul Art. 73 Noul cod civil si
Dreptul la propria imagine Respectul vieții private și al demnității persoanei umane Respectul datorat ființei umane și drepturilor ei inerente
(I) Orice persoană are dreptul la propria imagine
Începând cu anul 2010 publicația Pandurul a publicat informații neadevărate cu privire Ia persoana si familia mea , respectiv ca intre mine si familia Ciurel Laurențiu exista o relație de natura nași - fini, informație preluata in mai multe publicații/ televiziuni din Gorj
Dând dovada de lipsa de profesionalism jurnalistic nu ati procedat la verificarea acestei informații niciodată in aceasta perioada.
Atât eu cat si soțul meu suntem de religie adventiști de ziua șaptea, religie in care ne-am căsătorit si in a cărei doctrina care nu exista instituția nași - fini ca in alte religii crestine.
Informații despre doctrina adventista puteți găsi pe site oficial al bisericii www.adventist.ro verificarea calității de membri ai Bisericii adventiste de ziua șaptea - Ia Biserica Adventista de ziua șaptea din Târgu Jiu, str. Mărășești nr.5.
Consider ca prin publicarea repetata a acestui neadevăr si dezinformarea, pe parcursul a 5 ani de zile mi-a fost lezat dreptul la propria imagine, atât mie cât si comunității adventiștilor de ziua șaptea din Târgu Jiu si solicit publicarea prezentului drept la replica.
Delia Chircă

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: