Drift-uri pe Insulița Jiului

Doi tineri din Târgu Jiu au fost surprinși duminică, 10 martie, de polițiștii locali din oraș în timp ce făceau drift-uri cu mașinile pe strada Bicaz din municipiu, în zona Insuliței.

Unul dintre șoferi a fost amendat cu 200 de lei, iar celălalt a primit avertisment scris, pentru că au adus atingere climatului de ordine și siguranță publică. În astfel de cazuri, sancțiunea pleacă de la 200 lei și poate ajunge până la 500 lei.

Conducerea Poliției Locale Târgu Jiu spune că, de la începutul acestui an, s-au confruntat cu câteva zeci de astfel de situații. Asfel stând lucrurile, oamenii legii au lansat un apel. Nu doar către tinerii care fac astfel de fapte, ci și către părinții acestora. ”De la începutul anului până acum am aplicat foarte multe sancțiuni pe drift-uri. Sancțiunile pe care le-am aplicat sperăm să fie un avertisment pentru cei care participă la asemenea curse pe Insuliță sau în alte locuri, să nu mai facă. Părinții ar trebui să fie mult mai atenți atunci când încredințează pe mâinile copiilor mașinile, pentru că majoritatea sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani”, a declarat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: